top of page
מסעדת Calata 15 מביאה להרצליה את הקלאסיקות של המטבח האיטלקי המסורתי. בין חומרי הגלם הכלולים בתפריט של מסעדת Calata 15 יהיו חומרי גלם רבים המיוצרים וגדלים באיטליה אשר יובאו במיוחד עבור המסעדה. כמו גם ציוד מטבח איטלקי איכותי כמו הטאבון של חברת Marana שנחשבת לחוד החנית בתחום ויהיה הטאבון הראשון מסוגו בישראל.
חדר הפסטה שנשקף דרך חלון בלגי בכניסה למסעדה ומאפשר הצצה לתהליך הכנת הפסטות הטריות במקום.
את תפריט האוכל מלווה תפריט אלכוהול ויין עשיר אשר כולל קוקטיילים איטלקיים קלאסיים כמו גם תפריט יינות שנבחר ע"י הזוג מגי וכולל יינות ישראלים ואיטלקיים כמובן אבל גם יינות מאזורי יין נוספים בעולם.
תפריט האוכל שלנו >>> תפריט היין שלנו >>>

home page first text

פסטה בעבודת יד
כבר בכניסה למסעדה תוכלו לראות מימינכם דרך חלונות בלגיים את חדר הפסטה של Calata 15 ושם שרה, אחראית צוות הפסטה, מייצרת את הפסטה הכי טרייה שאכלתם מעולם.
בין מנות הפסטה המשתנות של המסעדה תוכלו להזמין טליאטלה ברוטב בולונז, פפרדלה בראגו עוף, פפרדלה עם רוטב בשר כבש ארוך, ניוקי אלה סורנטינה בעגבניות, זיתים, מוצרלה ורוטב פסטו, טליאטלה של פירות ים עם יין לבן, צ'ילי ופטרוזיליה, רביולי לבן בס עם סליקורניה ועוד
קליק לתפריט הפסטה שלנו >>>
הקונדיטוריה
מגוון הקינוחים האיטלקיים שלנו נעשים ונאפים במסעדה, כפי שנלמדו על ידי אוריאלה – השפית ממסעדת קלאטה 15 בפזרו שבאיטליה.
בימים אלו היא האחראית על הקונדיטוריה שם היא יוצרת קינוחים איטלקיים מסורתיים, גלידות ודברי מאפה ייחודים.
קליק לתפריט המתוק שלנו >>>



לחגוג אצלנו אירוע
מצפים לחגוג איתכם ולארח את האירוע הקרוב שלכם. אירועים קטנים ועד 300 איש. בריתה, חתונה, בר מצווה, חגיגת יומהולדת ואירועים עיסקיים. תוכלו להגדיר מראש את התפריט לאירוע שלכם, לפי טעמכם ורמת המחיר המתאימה לכם.
ניתן לחגוג את האירוע סביב שלוחן גדול, שולחן אבירים, סביב הבר במרכז המסעדה המשקיף על הטאבון, המטבח וחלל המסעדה או בחדר פרטי משלכם.
09-9653434 // info@calata15.co.il
bottom of page